Sirius Energie Methode

Sirius energie is gratis energie die zowel mentaal als fysiek kan bijdragen aan het welbevinden van mensen en dieren en een helende werking heeft.

Sirius Energie Methode

Sirius Energie Methode

Kenmerken van de Sirius Energie Methode zijn:
– krachtige werking
– korte behandeltijd, max. 30 seconden
– eenvoudig door ieder mens zelf te leren (in 1,5 uur)
– direct toepasbaar na het volgen van een sessie
– veel mogelijkheden
– blijft je hele leven zijn werking behouden
– behandelingen met SEM zijn altijd gratis
– lage kosten om het te leren (slechts 35 euro)

Wil jij ook deze helende energie ontvangen? Stuur mij dan een mail met voor- en achternaam of een foto en je ontvangt van mij de energie gedurende enkele weken. Ook dieren kunnen energie ontvangen met behulp van een foto. Hond, kat, cavia, koe paard, enz. Een behandeling met de energie kan op iedere afstand worden gegeven aan individuele personen of aan groepen tegelijk. Dit duurt maximaal 30 seconden. Behandeling op afstand is altijd gratis.

Wil jij deze energie leren geven aan jezelf en anderen? Geen probleem, iedereen kan het leren binnen 1,5 uur. Tijdens een Sirius sessie geef ik uitleg over de manier waarop je de energie kunt geven of op afstand kunt sturen. Een afdruk van de technieken krijg je mee. Om de SEM te kunnen toepassen krijgt je een individuele energie-overdracht

Combineren van SEM met een vorm van fysieke behandeling, zoals massage, is goed mogelijk. Het combineren met andere vormen van energie-behandeling waarbij de persoon met de handen wordt aangeraakt is niet aan te raden. In dat geval kan de energie worden teruggenomen met de handen. De kracht van de Sirius energie is zodanig dat het niet nodig is nog een andere vorm toe te voegen. Sirius energie heeft een zeer hoge trilling er werkt positief. Zover bekend heeft het geen bijwerkingen. Wel kunnen bepaalde klachten in het begin sterker gevoeld worden, dit is een goede reactie van het lichaam op de energie.

Regelmatig geef ik Sirius sessies in mijn praktijk. Zie de agenda. De kosten voor een sessie zijn 35 euro per persoon.
Een individuele sessie is ook mogelijk.
Woon je niet in de buurt? In overleg kan een datum worden gepland voor een groep van 6 – 10 personen bij jou thuis.
Als jij een groepje van ongeveer 10 mensen bijeen brengt die SEM -Sirius Energie Methode- willen leren (ik zal daarbij helpen) kan degene die het organiseert er zelf gratis bij aanwezig zijn.
Dan kom ik, Annemie, een avond of een dagdeel langs om het uit te leggen en een Sirius energieoverdracht te doen.
Ik zal er voor zorgen dat het een interessante en mooie spirituele avond/dagdeel zal worden, waar je veel aan zal hebben.

Komende Sirius Energie workshop staan hier rechts op de pagina bij de -Agenda- vermeld!

Actuele informatie vind je op facebookpagina -Sirius Energie Methode-
Je kunt lid worden van de facebookgroep Sirius Energie Methode

Voor sessies bij jou in de buurt kijk op direct-centre.nl

De energie vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend.

In 2012 werd de Sirius Energie Methode ontwikkeld. Tijdens meditaties werd informatie van Hogere Wezens doorgegeven aan Bert van der Beek: Over hoe de energie toegepast kan worden, hoe het aan anderen kan worden overgedragen om het zelf te gebruiken en wat men er allemaal mee kan doen.

De methode past in de Nieuwe Tijd, waarin we leven sinds 2012. De energie is snel, van een zeer hoge trilling en kent toepassingen zonder grenzen, zowel in mogelijkheden als in afstand. Iedereen kan het leren, ongeacht aanleg of opleiding. Ieder mens heeft de mogelijkheden al in zich. De energie-overdracht zorgt ervoor dat deze actief wordt, waarna het de rest van je leven actief blijft.

-Magnetiseren als aanleg of gave-
Er zijn mensen met een aanleg om energie te geven. Ze worden hiermee geboren en als zij deze gave gebruiken worden zij vaak magnetiseur of strijker genoemd. Het is bekend dat velen hun eigen energie daarbij aan de cliënten geven om hen te helpen. Zij putten zichzelf uit wat zulke ernstige vormen kan aannemen dat zij er ziek van worden. Dat is te voorkomen door niet je eigen energie te gebruiken, maar door te leren hoe je energie uit het universum kan gebruiken.

-Voorlopers van SEM-
Sinds de jaren 80 van de 20e eeuw zijn diverse vormen van energiewerk over de wereld verspreid. De meest bekende is Reiki, daarna kwamen vele nieuwe vormen. Veel dure cursussen en vervolg-opleidingen waren nodig om alles te leren. Een ander kenmerk is, dat de energie-behandelingen door een therapeut worden gegeven, meestal tegen betaling van een behoorlijke vergoeding, logisch want het kost veel tijd. Meestal zijn veel vervolg-behandelingen nodig. Door de hoge kosten om het te leren is het aantal therapeuten altijd beperkt gebleven.

-De Sirius Energie Methode is onderscheidend-
De behandelingen worden altijd op afstand gegeven, zodat het bezoeken van een therapeut niet meer nodig is. De behandelingen zijn altijd gratis.

De kosten om het te leren zijn laag, er zijn ook geen dure vervolg-opleidingen. Het wordt direct in één sessie geleerd en door het open systeem kun je zelf nieuwe toepassingen toevoegen of onderzoeken.

Eerst aan iemand vragen om een gratis behandeling te krijgen is een mooie introductie. Het doel is echter dat je zelf verantwoording neemt voor eigen gezondheid en welbevinden. Er is voor de energie-behandeling geen therapeut meer nodig. Iedereen leert het zelf en kan het aan zichzelf, de familie, vrienden of collega’s geven en hen over deze methode informeren.
Door het zelf toe te passen zul je merken wat allemaal mogelijk is. Regelmatig zullen mensen melding maken van een verbetering van hun gezondheid of welbevinden. Daarnaast zijn er nog extra toepassingen, die in vele situaties kunnen helpen.

-Verspreiding over de wereld-
Om het over de wereld te verspreiden zijn vele docenten nodig die groepjes mensen gaan opleiden. Door zelf een groepje van minstens 10 (NL) of 20 (Europa) mensen te verzamelen, die SEM willen leren, kan degene die het organiseert er zelf gratis bij zijn om het te leren.
Als je Sirius Energie docent wil worden kan dat!
Van de 10 mensen die het leren, leert de ervaring dat er wel één is die docent wil worden. Degene die docent wil worden, verzamelt een groepje van 10 mensen, die SEM willen leren. Tijdens die sessie is de toekomstig docent toehoorder, ter voorbereiding van het docent worden. Vervolgens wordt een licentie-overeenkomst gesloten met Direct Centre om les te mogen geven in Nederland. De docent krijgt de opleiding gratis én voor 10 mensen materiaal om zelf les te geven.
Een docent die mensen in een ander land kent kan toestemming krijgen om daar groepen mensen te gaan opleiden. Voor wie toch al naar dat land gaat, kan op deze manier een deel van de reiskosten terug verdienen.

-Geld is niet het doel-
Er zijn geen investeringen nodig, alleen de moeite om mensen bij elkaar te brengen. De aanpak van de Sirius Energie Methode is niet gericht op geld verdienen, maar op het verspreiden van deze methode. Het is betaalbaar voor iedereen en wie geen geld heeft kan een groepje vormen en er zelf gratis bij aanwezig zijn.
Het lesgeven is geen baan of beroep, je krijgt ook geen diploma’s of certificaten. Wel is het een mooie bijverdienste die veel voldoening geeft!

©kristalvanlicht

http://www.directcentre.nl/

.

.

.

Sirius Energie voor Nederland, Noord-Nederland, Drenthe, Twente, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Friesland, Groningen, Hoogeveen, Hollandscheveld, Ruinen, Zwolle, Kampen, Emmeloord, Lelystad, Apeldoorn, Deventer, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Nunspeet, Hattem, Giethoorn, Dedemsvaart, Ommen, Heino, Raalte, Hardenberg, Nijverdal, Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Steenwijk, Lelystad, Meppel, Dwingeloo, Zuidwolde, Wolvega, Heerenveen, Sneek, Drachten, Leeuwarden, Roden, Assen, Beilen, Coevorden, Emmen, Klazienaveen, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Hoogezand-Sappemeer, Appingedam, Delfzijl, Bad Nieuwe Schans.