Annemie

Mijn naam is Annemie Kramer, geboren in 1958 dus nu 57 jaar jong en moeder van twee, nu grote mooie kinderen.
Een groot deel van mijn beroepsleven heb ik in de zorg gewerkt. Vroeger in het jongeren en culturele werk, later zowel in loondienst als als zzpp’er in de begeleiding en coaching van mensen met een beperking als van mensen in hun laatste levensfase.

In 2004 ben ik met de wereld van energie geven in aanraking gekomen en heeft het mij niet meer losgelaten. Na mijn Reiki ervaringen ben ik verder gegaan dit in de praktijk te gebruiken en mij er in te verdiepen. Veel cursussen en opleiding heb ik in de loop van de jaren gedaan om mij er verder in te bekwamen; in het werken met energie. Hierdoor heb ik mij kunnen ontwikkelen en heb zo mijn eigen vorm gevonden van het werken met energie en therapievormen met energie.

Naast het werken met energie heb ik diverse massage opleiding gedaan. Mijn favoriet is nog steeds de Lomi-lomi massage.

Edelstenen en mineralen zijn ook een passie van mij. In de loop van de jaren heb ik veel kennis verworven over hoe deze te gebruiken en hoe groots de helende werking ervan kan zijn.

Mijn ontwikkeling gaat nog steeds door, ik merk dat de energie van de healingen die ik mag geven steeds sterker wordt en dat de healing steeds sneller gaat.

In een behandeling breng ik zowel alle auralagen als chakra’s in balans.
Een mooie ontwikkeling is dat tijdens de massages die ik geef, helende energie mee stroomt en dat de gemasseerde na een massage al zijn chakra’s en auralagen weer in balans heeft. Zo is de combinatie van healing en massage ontstaan.

Ik merk dat de spirituele wereld mij steeds meer steunt en leert. Ik ben niet degene die geneest, nee ik ben slechts het medium. De energie- en lichtwereld werken samen met mij. Ik ben slechts het doorgeefluikje van hun helende energieën.

Elke dag ben ik dankbaar dat ik met engelen mag samenwerken om mensen weer in hun kracht te zetten en weer te laten stralen. Alles wat zich achter de wereld van het zichtbare en tastbare bevind heeft mijn interesse. In mijn ontdekkingstocht heb ik veel mooie ervaringen mogen hebben met engelen en helende energieën.

In mijn werk vraag ik altijd bescherming van de engelen en andere wezens uit de spirituele lichtwereld, zodat ik gegarandeerd ben van het doorgeven van zuivere energie.

Mijn missie: Jij bent licht, laat het schijnen!

309613_287684107926476_1503108780_n (1)

Overkomt het je dat je vastloopt in het leven, ik bied je een helpende hand om te kijken hoe wij jouw licht weer kunnen laten schijnen.
Samen kijken we naar datgene waar je tegenaan loopt. Ik geef begeleiding en inzicht in jouw problemen, waardoor jijzelf inzicht krijgt in jouw houding en gevoelens. Als MEE (Multi Energetisch Essentie) behandelaar beschik ik over het vermogen om op intuïtie een behandeling op maat af te stemmen en maak ik gebruik van diverse helende technieken.
Deze behandelmethodes kunnen o.a. zijn:
healing en reading
transformatie coaching
engelen & lichtwerk
E.F.T
De helende reis
De behandeling richt zich naast de klachten op het helen van de essentie van de mens en het herstellen van de verbinding met zijn diepste kern, ook wel ziel of essentie genoemd.

 
Ervaar de heerlijke en super ontspannende Lomi-Lomi massage. Laat je meenemen op de klanken van ritmische hawaaiiaanse muziek en liefdevolle aanraking naar een volkomen relaxte toestand. Met het stevig strijken met handen en onderarmen gedrenkt in olie door de masseuse ontlaadt je al je opgehoopte mentale en emotionele stress.

Een Lomi-Lomi massage heeft een diepe werking op het spierstelsel,  zenuwstelsel en de zintuigen en is dus naast ontspanning gericht op healing. Het herstelt je vitaliteit en activeert het lymfesysteem, waardoor afvalstoffen uit het lichaam verwijderd kunnen worden en een goede gezondheid gestimuleerd wordt.

De Lomi-Lomi is een complete lichaamsmassage die met mooie lange vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam wordt uitgevoerd en waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd,  op sommige momenten zowel  aan de bovenkant als aan de onderkant van het lichaam tegelijk.

Doordat de massage op het ritme van de muziek wordt uitgevoerd krijg je het gevoel van eenheid van je lichaam en ervaar je de bewegingen als golvend en kabbelend water.
Het is de complete lichaamsmassage die ervoor zorgt dat de energie in heel je lichaam weer gaat stromen.  Je wordt rustig en voelt je weer helemaal in balans, waardoor je het dagelijkse leven weer prettig aankunt.
Op verzoek kan deze massage ook worden uitgevoerd met hot stones of met een lomi lomi stick.
Deze massage is te boeken voor: 1 uur voor 45 euro en 1,5 uur voor 60 euro

Edelstenen en mineralen maar ook sieraden zijn het kernassortiment van mijn winkeltje en mijn grote passie! Maar natuurlijk is er ook het algemene ‘spirituele’ assortiment te vinden.

Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk advies over welke edelsteen bij je past.
Mijn specialisme is het pendelen van een steen die bij jou of bij iemand past waar jij een steen aan cadeau wilt geven.
Ik heb meer dan 200 verschillende soorten stenen op voorraad in de vorm van knuffelstenen, ruwe stenen, hangertjes en andere sieraden.
Ik pendel zowel vis à vis in mijn spirituele winkeltje in Hoogeveen als dat ik dat op afstand kan doen en de uitgependelde steen, mooi verpakt, in een organza zakje verzend per post.
Ik heb edelstenen vanaf € 1,95 exclusief verzending.
Het pendelen is gratis, je betaalt alleen de steen en de eventuele verzending.
De edelstenen die ik verkoop worden door mij altijd zonder kosten energetisch gereinigd, geprogrammeerd en opgeladen, zodat hun werking optimaal is.

Korte energiebehandelingen geef ik ook in mijn Spirituele winkeltje -Kristal van Licht- Bouwmeesterstraat 62, Hoogeveen. Wil je meer privacy, is de behandeling uitgebreider, of wil je een heerlijk ontspannende Lomi Lomi massage, dan doe ik dat graag in mijn mooie en rustige praktijk ruimte in het Centrum voor Welzijn, welke ongeveer 500 meter van de winkel is.

-Consciousness Energie-

Conscioussness Energy of the Universe is een krachtige energie die je kan gebruiken bij de behandeling van klachten op alle niveau’s (fysiek, emotioneel, spiritueel…) Een bijzondere eigenschap van deze energie is het bewustmakende en bewustzijnsverhogende effect. Hierdoor ontstaat vaak een helder inzicht in dingen die spelen in je leven (of vorige levens) en in dingen die je beperken of tegenhouden.

Tijdens een healing kan je echt het gevoel hebben dat je je in een andere tijd, dimensie, plaats of ruimte bevind. Als je deze energie vergelijkt met b.v. Reiki of Shamballa zou je de Reiki of Shamballa energie als meer ‘aards en fysiek’ beschrijven (je voelt het meer fysiek in je lichaam als b.v. warmte of tinteling). De Consciousness Energy voelt geheel anders aan, het is subtiel en zacht, het doordringt je ‘hele wezen’ en voelt aan als ‘niet van deze Aarde’ als iets heel bijzonder, alsof je wordt ‘opgetild’ naar een ander niveau of eigenlijk een andere dimensie.

Tijdens een healing sessie lig je ontspannen en comfortabel met je ogen dicht op een behandeltafel. Ik werk voornamelijk in het energieveld (aura) rond je lichaam en zal soms met mijn handen heel licht je lichaam aanraken (voeten, hoofd, zonnevlecht)

Je kunt een healing het beste toelaten in een ”open staat van verwachting” zonder specifieke ideeën of verwachtingen van het resultaat. Des te meer je je zelf ‘toestaat’ de energie toe te laten des te beter de healing kan plaatsvinden. Hoe je het precies zult ervaren is van te voren niet te zeggen, de ervaringen zijn bij iedereen verschillend.

-Transformatie-coaching-

Transformatie Coaching is een hele krachtige tool die kan helpen om heel veel blokkades op te lossen. Je kunt het op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel vlak toepassen, praktisch voor alle klachten. Veel blokkades bevinden zich op onbewust niveau, waardoor je ze niet altijd herkent.

Met behulp van Transformatie Coaching kunnen o.a. belemmerende patronen en overtuigingen worden opgespoord. Dit is heel verhelderend en geeft enorm veel inzicht in je eigen onbewuste blokkades. Als een blokkade is gevonden, wordt deze direct verwijderd. Dat geeft doorgaans direct verlichting en ruimte voor verandering. Waar je normaal gesproken jarenlange therapie voor nodig zou hebben, kan met Transformatie Coaching in korte tijd worden opgelost.

Door deze blokkades op te sporen en te verwijderen pel je als het ware laagjes af. Alles wat we niet zijn laten we los, wat overblijft is onze pure kern, onze essentie.

Transformatie Coaching kan je helpen bij diverse problemen: o.a.

angsten, fobieën
depressiviteit
onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen
traumatische ervaringen, PTSS
dwangmatigheid
problemen ontstaan door opvoeding of milieu
verliesverwerking
moeite met leren, concentratieproblemen
HSP (Hoogsensitiviteit)
stress vermoeidheid, burnout, CVS, ME ( bij deze klachten zijn aanvullende therapieën nodig)
Transformatie Coaching is voor iedereen die:

– wil veranderen
– doelen wil bereiken
– beter in zijn vel wil zitten
– wil groeien
– bewuster wil worden
– verlost wil worden van bepaalde problemen ( b.v. relatieproblemen, fobieën enz.)

Transformatie Coaching leent zich zowel voor volwassenen, jongeren en kinderen.

Eén consult geeft vaak direct al verbetering. Voor meervoudige klachten, fysieke klachten en diepgewortelde patronen zijn meerdere consulten nodig.

.

Annemie Kramer, Kristal van Licht, is het adres voor healing, energetische behandeling, energetische therapie, polyenergetische therapie, edelsteen therapie, energetische massage, Lomi-lomi massage, edelstenen en mineralen, sieraden van edelstenen en mineralen, kristallen, spirituele winkel voor Noord-Nederland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Friesland, Groningen, Hoogeveen, Hollandscheveld, Zwolle, Kampen, Giethoorn, Dedemsvaart, Ommen, Heino, Raalte, Hardenberg, Hengelo, Enschede, Steenwijk, Meppel, Dwingeloo, Zuidwolde, Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Assen, Beilen, Coevorden en Emmen.