Edelstenen en mineralen webshop

Welkom bij Edelstenen en mineralen webshop -Kristal van Licht-

Alle edelstenen en mineralen zijn online te bestellen!

Hier op de pagina staan een aantal, op de facebook verkooppagina hieronder staan er veel meer. Er staat maar een gedeelte van wat in de winkel te koop is online, zoek je iets specifieks, neem dan contact op. Ik maak er foto’s van en stuur die naar jou op zodat je een goede keuze kunt maken.

facebookpagina Edelstenen en mineralen verkoop -Kristal van Licht-

De winkel in de Bouwmeesterstraat 62, Hoogeveen
is open dinsdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.30 uur

Mijn specialisme is het pendelen van een steen die bij jou of bij iemand past waar jij een steen aan cadeau wilt geven.
Ik heb daarvoor meer dan 200 verschillende soorten stenen op voorraad in de vorm van knuffelstenen, ruwe stenen, hangertjes en andere sieraden.

Een steen pendelen welke helend of ondersteunend is kan ook voor een dier!

Ik pendel zowel vis à vis in mijn winkel in Hoogeveen als dat ik dat op afstand kan doen en de uitgependelde steen, mooi verpakt, in een organza zakje verzend per post.

De edelstenen die ik verkoop worden door mij kosteloos energetisch gereinigd, geprogrammeerd en opgeladen, zodat zij hun werking optimaal kunnen doen.
Het zijn stuk voor stuk prachtige exemplaren van goede kwaliteit met hoge trilling.

Ik verkoop ook prachtige geode’s, clusters en geslepen bollen voor liefhebbers en verzamelaars.

Op deze pagina staat een selectie van de stenen die ik op mijn facebookpagina te koop heb staan.

Blauwe Chalcedoon

Blauwe Chalcedoon

-Blauwe chalcedoon-
div prijzen afhankelijk van gewicht
Blauwe chalcedoon geeft troost, beschermt tegen angsten, is goed voor totale rust en ontkrampt het lichaam.
Blauwe chalcedoon is een steen met grootse helende eigenschappen, zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust.
Deze mystieke steen stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Het is dé steen van communicatie. Werkt goed bij mensen die zich onbegrepen voelen. Maakt dat je beter kan luisteren en begrijpen wat een ander zegt en ook dat je jezelf beter en duidelijker kan uitten.
Blauwe chalcedoon ondersteunt, voedt en neutraliseert woede, infecties en ontstekingen.. Lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan.
Blauwe chalcedoon helpt bij alles op het gebied van de keel, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emotie, verdriet.
Deze steen is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra en maakt het uiten van gevoelens makkelijker. Helpt bij spreekstoornissen als stotteren en heesheid.
Blauwe chalcedoon is goed voor de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, helpt bij reuma-achtige pijnen. Ook goed bij problemen met de schouders en nek, helpt tegen een slecht werkende schildklier en lymfestelsel problemen.
Werkt koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Bij genezing met geluid helpt deze steen te focussen en richt geluid naar de juiste plaats.

Labradoriet

Labradoriet

Labradoriet- verschillende vormen, handstenen, eitjes en hele platte stukken diverse prijzen.
Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen.
Labradoriet vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen, versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven.
Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen, werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

jaspis ema eggs

jaspis ema eggs

-Polychroom jaspis ema eggs-

gevonden en bewerkt in Madagascar, dus topkwaliteit!
gewicht rond 50 gram, € 4,95 per stuk

Polychroom Jaspis helpt je beter te aarden zodat je je spiritueel kunt verdiepen, waardoor oorzaken van zielsblokkades en verkrampingen duidelijk worden. Het helpt de juiste keuzes te maken, sterkt de geest en verdrijft negatieve gedachten.

Het is een voedende steen die steun biedt in tijden van stress en die alle aspecten van het leven verenigt.
Polychroom Jaspis bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Hij biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, reinigt de chakra’s en de aura en versterkt het immuunsysteem.

zilveren sieraden met amethist

zilveren sieraden met amethist

Prachtige zilveren sieraden met amethist
kleine oorstekers € 16,95
oorhangers € 28,95
ring maat 17,5. 33,95
hanger klein € 47,95
hanger groot € 214, 95

Rozenkwarts

Rozenkwarts bol uit Madagascar

Prachtig geslepen rozenkwarts bol uit Madagascar
675 gram Ø 8 cm € 85,–
Rozenkwarts is de steen van het hart en van de liefde. De steen werkt sterk op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en te geven.
Rozenkwarts trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Deze mooie steen heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

Jaspis Grand Canyon

Jaspis Grand Canyon

Jaspis Grand Canyon
€ 7,50 per stuk

Deze zeldzame jaspis Grand Canyon is bekend als de hoogste voeder, biedt ondersteuning in tijden van stress en geeft rust.

Deze jaspis Grand Canyon laat je de schoonheid van de schepping zien in de wonderen van de natuur maar ook in de schoonheid van genieten hiervan en je opladen met deze energie.

Deze steen maakt je rustig en helpt om meer in harmonie te komen en om beter van het leven te kunnen genieten. Is een actieve en aardende steen.

Het herinnert je, dat je als mensheid één doel hebt; liefde te ervaren, te geven en te delen.

Verlicht de bevalling. Beschermt bij blaasaandoeningen, epilepsie, maag- lever- en nierkwalen, beroertes en werkt uitstekend tegen galstenen. Helpt bij anorexia nervosa en boulimia.

Jaspis Grand Canyon is een beschermer tegen het boze oog.

Golden Healer

Golden Healer

-Golden healer-
diverse afmetingen en prijzen
Golden healer draagt de goddelijke essentie van -Al Wat Is- en hoge concentraties van de universele levenskracht qi.
Het is een sterk genezend kristal met een prachtige trilling, waardoor het uitermate geschikt is voor healing. Het roept de genezende kracht als ware bij jezelf op. Opeenhopingen en moeilijke punten worden makkelijk door je auraveld heen bereikt.
Golden healer is een zeer actieve steen, het ijzeroxide erin versterkt de kracht exponentieel en creëert een multidimensionaal energieraster rond onze planeet. Het ijzer zit in het kristal zelf of tussen de lagen van het kwarts, maar zit ook als dunne coating op het kristal.
De Golden healer geeft toegang tot multidimensionale, interstellaire healingkracht, brengt Christusbewustzijn op de aarde en maakt healing op alle niveaus krachtiger. Het is daardoor een goed hulpmiddel om het lichtlichaam voor te bereiden op een instroom van kosmische energie die het bewustzijn verruimt.
Golden healer is een steen die veel los maakt in de zonnevlecht wat betreft liefde en warmte, voor mensen die moeite hebben met affiniteit en genegenheid.
Helpt met opschonen van gevoelens, maakt diepe en oude emoties los. Geeft steun bij het verwerken oud zeer en schoont het hart op. Helpt hen die in een genezingsproces zitten zowel emotioneel als geestelijk.
Leg een Golden healer van enige omvang onder je behandel tafel of leg kleine stukjes op elke hoek om de krachten van lichtlichamen te ervaren.
Programmeer je Golden healer om vrede en healing naar de wereld te sturen!

K2 (graniet met azuriet)

K2 (graniet met azuriet)

—NIEUW—
K2 edelsteen, diverse prijzen

Dit is een nieuwe edelsteen die ontdekt is in de uitlopers van ’s werelds tweede hoogste berg, de K2, op de grens van Pakistan en China. De K2 geldt als heilige graal voor bergbeklimmers als meest zware bergtop ter wereld om te beklimmen.
De K2 edelsteen bestaat uit graniet met Azuriet (blauw) en in sommige stenen zitten fijne groene plekjes (Malachiet). K2 helpt bij hoofdpijn, migraine en helpt bij psychosomatische klachten.
Deze steen heeft een hoge trilling en zorgt voor een betere controle over eigen emoties en gevoelens.
De K2 brengt vrede en harmonie in je en vergroot het inzicht in jezelf en een ander. Je kijkt meer vanuit een andere invalshoek naar situaties en krijgt meer begrip voor eigen handelen en dat van een ander.
Op spiritueel vlak is de K2 een fijne metgezel. Het opent je kruinchakra en derde oog en helpt jou op het pad van spirituele groei. De steen wordt daarom gebruikt bij spirituele reizen en Soul Retrieval.
K2 laat je klimmen naar het hoogste in jezelf en leert om los te laten en je te bevrijden van angsten, negativiteit, te veel controle, dwang, etc.
Door te klimmen en klauteren ga je vanuit je hart en ziel leven en ontdek je/laat je zien wie je werkelijk bent!

Magnetiet

Magnetiet

-Magnetiet- tussen de 3 en 5 gram per stuk
€ 2,95 per stuk
Magnetiet experiment geslaagd!
Ik heb af en toe spierpijn en gewrichtspijn als gevolg van ziekte van Lyme. Deze keer een magnetiet op de pijnplek geplakt. Tot mijn verbazing was die dag de pijn een stuk minder. Het werkt!
Ik ben erg blij met deze supersteen!
Magnetiet levert de genezende energie die nodig is voor herstel van het lichaam, het is goed bij verkrampte spieren, reumatische aandoeningen, artritis, artrose of pijnen in het hele lichaam.
Magnetiet zorgt voor een betere doorstroming van energie en bloed. Je kunt hem op de pijnplek plakken.
Dit is een echte E.H.B.O-steen die je eigenlijk altijd bij je moet hebben, vooral als je op reis bent. Bij oog- of huidirritaties zoals allergie en/of eczeem kun je de steen dragen, of deppen met een elixer ervan.
Ook de seksuele organen worden door de werking van deze steen geactiveerd, zowel bij mannen als bij vrouwen. Hij ondersteunt bij prostaatklachten, blaas- of nierproblemen. Magnetiet versterkt ook de opbouw van botten, tanden en kiezen.
Emoties, verdriet of een brok in de keel verdwijnen snel door de rustgevende en krachtige energie.
Bij pijnlijke handen en/of voeten kun je in een badje met warm water gaan zitten waar vier stukjes magnetiet in liggen.
Het stimuleert te trage organen, kalmeert overactieve en remt ontstekingen.

Moqui Marbles

Moqui Marbles

Moqui Marbles worden ook wel sjamaanballetjes, limoeniet of moerasijzererts genoemd. Vanaf € 5,95 per paar met een aanduiding welke vrouwtje en welke mannetje is 🙂
Moqui Marbels zijn 200 miljoen jaar geleden gevormd in oceaanmodder, waarbij later het oppervlak oxideerde door blootstelling aan wind en regen.
Het zijn zgn. ‘levende stenen’, die komen uit het westen van de Verenigde Staten, met name Utah. Plekken die nu indianenreservaten zijn.
Eeuwenlang hielden Noord-Amerikaanse indianen uit Utah en Arizona deze voor hen heilige vindplaatsen geheim.
Het indiaanse woord ‘moqui’ betekent zoveel als -trouwe lieveling-
Volgens indiaanse tradities dragen de vrouwen overdag een mannelijke Moqui en de mannen een vrouwelijke, als zij gescheiden van elkaar de dag doorbrengen. Bij terugkomst ’s avonds levert dit een positief aura op. Volgens een recent verschenen amerikaans indianenboek helpt de Moqui-Marble echtscheidingen voorkomen!
De mannelijke Moqui heeft een rechtsdraaiende energie en de vrouwelijke een linksdraaiende energie. De stenen horen als paar bij elkaar. De mannelijke Moqui houd je in je rechterhand en de vrouwelijke in je linkerhand. Leg ze elke avond bij elkaar zodat ze zich aan elkaar kunnen opladen!
De vrouwelijke is rond, neigend naar een kogelvorm, met een glad oppervlak. De mannelijke is platter, naar schijfvorming neigend, met een ruwer oppervlak,
Op het moment dat je een Moqui paar bij je draagt, ontvouwen ze hun energie en geven zij deze energie op bijna bovennatuurlijke wijze door.
Moqui Marbles zijn sterk aardend en verankeren andere stenen.
Overdag zorgen ze voor activatie en ’s nachts vergroten ze de behoefte aan slaap.
Ze versterken de stroom van levensenergie (chi, ki of prana).
Helpen blokkades doorbreken.
Maken positief, vrolijk en geven een gevoel van geluk.
Gaan depressies en neerslachtigheid tegen.
Ze helpen ontspannen en helpen bij slaapproblemen.
Brengen balans in lichaam, geest en ziel.
Ze helpen je om in je kracht te staan en beschermen je tegen kwade en negatieve invloeden van buitenaf.
Deze stenen bevorderen het immuunsysteem en de vruchtbaarheid.
Veel oudere mensen merken een verjonging in het celweefsel, de huid en de organen.
Moqui Marbles vallen onder levende wezens en moeten daarom goed
behandeld worden. Als je er goed voor zorgt vertonen ze hun krachten.
Ze staan erom bekend dat ze tot stof zullen vergaan als ze geen aandacht krijgen en mogen daarom nooit in een kast of lade worden opgeborgen. Zij willen op een plek in het zicht liggen zodat je er vaak naar kan kijken, hen aanraken en aandacht aan hen zal geven. Zo behouden zij hun kracht!
Leg Moqui Marbles nooit in water, daar kunnen ze niet tegen en zullen
‘verdrinken’. Sluit ze ook niet af in plastic zakjes. Je kunt Moqui Marbles opladen op bergkristal en in zon- en maanlicht.
©kristalvanlicht