Lomi-Lomi Massage voor totale ontspanning

? Ervaar nu de heerlijke en super ontspannende Lomi-Lomi massage ? !!!  Laat je meenemen op de klanken van ritmische hawaaiiaanse muziek en liefdevolle aanraking naar een volkomen relaxte toestand. Met het stevig strijken met handen en onderarmen gedrenkt in olie door de masseuse ontlaadt je al je opgehoopte mentale en emotionele stress.

Een Lomi-Lomi massage heeft een diepe werking op het spierstelsel,  zenuwstelsel en de zintuigen en is dus naast ontspanning gericht op healing. Het herstelt je vitaliteit en activeert het lymfesysteem, waardoor afvalstoffen uit het lichaam verwijderd kunnen worden en een goede gezondheid gestimuleerd wordt.

De Lomi-Lomi is een complete lichaamsmassage die met mooie lange vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam wordt uitgevoerd en waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd,  op sommige momenten zowel  aan de bovenkant als aan de onderkant van het lichaam tegelijk.

Doordat de massage op het ritme van de muziek wordt uitgevoerd krijg je het gevoel van eenheid van je lichaam en ervaar je de bewegingen als golvend en kabbelend water.
Het is de complete lichaamsmassage die ervoor zorgt dat de energie in heel je lichaam weer gaat stromen.  Je wordt rustig en voelt je weer helemaal in balans, waardoor je het dagelijkse leven weer prettig aankunt.

Op verzoek kan deze massage ook worden uitgevoerd met hot stones of met een lomi lomi stick.

Deze ontspanningsmassage is te boeken voor:

1 uur                    45 euro

1,5 uur                 60 euro

Mijn praktijk ligt op 3 minuten rijden vanaf het snelwegknooppunt Hoogeveen. Er is gratis ruime parkeerplek achter het gebouw. Je kunt vaak per direct afspreken voor een massage. Ook s’avonds en in het weekend.

Bij mijn praktijkruimte aan Het Haagje 109 is gratis parkeerplek beschikbaar op eigen terrein. (langs de ingang naar de achterkant van het gebouw rijden!)

 

Lomi-Lomi massage voor Noord-Nederland, Drenthe, Twente, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Friesland, Groningen, Hoogeveen, Zuidwolde, Hollandscheveld, Ruinen, Zwolle, Kampen, Emmeloord, Lelystad, Apeldoorn, Deventer, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Nunspeet, Hattem, Giethoorn, Dedemsvaart, Ommen, Heino, Raalte, Hardenberg, Nijverdal, Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Steenwijk, Lelystad, Meppel, Dwingeloo, Zuidwolde, Wolvega, Heerenveen, Sneek, Drachten, Leeuwarden, Roden, Assen, Rolde, Beilen, Coevorden, Emmen, Klazienaveen, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Hoogezand-Sappemeer, Appingedam, Delfzijl, Bad Nieuwe Schans.