Energetische therapie Hoogeveen Drenthe

Energetische therapie brengt je weer in balans en herstelt je zelfhelend vermogen!

In balans brengen

Energetische therapie of healing wordt al sinds het ontstaan van de mensheid toegepast voor het opruimen van blokkades een het bestrijden van angsten en aandoeningen. Om ieder mens zit een energetisch veld dat een onzichtbare kopie is van het lichaam en hierin kunnen blokkades ontstaan die doorwerken in het lichaam.
Ik bewerk en corrigeer dat energetisch veld en de energie die ik jou geef richt zich daar waar nodig is en herstelt het zelfhelend vermogen van het lichaam. De blokkades worden opgeheven en je wordt weer in balans gebracht. Ik geef je bovendien de tools om te zorgen dat dat ook zo blijft. Je zult je energieker voelen en de ontstane ruimte geeft een blijvende ontspanning.

Energie geven

Waar komt die helende energie vandaan? Voor de één uit de kosmos, de ander ervaart het als Goddelijke energie en een derde noemt weer een andere bron. Ik werk vooral met engelen energie. Het maakt niet uit, belangrijk is dat het werkt!
Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies dáár te leggen waar de meeste energie nodig is. De kanalen waardoor deze energie door het lichaam gaat, kunnen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd zijn geraakt door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen. De levensenergie kan hierdoor niet of nauwelijks stromen, wat pijn en ongemak veroorzaakt.

Herstellen en in evenwicht komen

Energetisch therapeuten of healers werken vanuit een holistische visie, zij zien de mens als één geheel; zowel mentaal, emotioneel en fysiek. Alles is met elkaar verbonden. Een klacht of ziekte geeft aan dat jouw balans is verstoord. Een energetische behandeling of healing is erop gericht om dat evenwicht te herstellen.
Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (door angsten, piekeren of stress) kan dat leiden tot emotionele disharmonie (zich somber voelen, zich snel geraakt of boos zijn) en dat kan weer tot lichamelijk disharmonie leiden in de vorm van allerlei (pijn)klachten en ziektes.

De energetische therapie of healing kan aanvullend naast reguliere en andere alternatieve therapieën worden toegepast. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze.

Magnetiseren

De energetisch therapeut werkt met energie, terwijl je op een behandeltafel ligt of op een stoel zit, wordt deze, door middel van handoplegging of strijkende bewegingen langs het lichaam overgebracht. Dit wordt magnetiseren genoemd.
Door het overbrengen van de energie wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Deze helende energie is persoonlijk afgestemd en gaat daar waar het op dat moment nodig is. Het gaat naar die plekken welke geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en jouw levensenergie kan weer vrij stromen in jouw lijf.

Je kunt de werking van deze energie voelen als warmte, kou, trillingen, moeheid, zwaarte, ontspanning en loomheid. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Dat maakt niets uit en heeft geen negatief effect op de behandeling.
Het aantal behandelingen verschilt. Soms is één behandeling voldoende, bij ernstige klachten zijn 3 behandeling meestal afdoende.

Stress release

Wanneer is een energetische behandeling of healing wat voor jou? Een behandeling kan helpen bij lichamelijke klachten en waarbij er lichamelijk niets te vinden is. Die klachten waarmee je ‘moet leren leven’, angsten, stress en klachten die worden veroorzaakt doordat je niet lekker in je vel zit.

Hsp’ers

Een energetische behandeling kan daarom zeer effectief zijn voor gevoelige, intuïtieve kinderen (nieuwetijdskinderen) en volwassenen die op zoek zijn naar balans en aarding in hun leven. Hoogsensitieve mensen hebben sowieso veel baat bij deze healing en de tools die worden aangereikt voor meer aarding en balans.

Een behandeling kan ook helpen bij chronische ziekteprocessen of bij ouderen die lichamelijke of psychische klachten hebben in hun laatste levensfase.

Wat past bij jou?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op over wat voor jou de meest geschikte manier is om weer goed in je vel te kunnen komen en te blijven. Per mail, of bel of kom geheel vrijblijvend langs om, onder het genot van een kopje thee of koffie, te bespreken hoe ik jou beter in je vel kan laten zitten.

Mijn missie: Jij bent licht, laat het schijnen!

Praktisch

Bij mijn praktijkruimte aan Het Haagje 109 is gratis parkeerplek beschikbaar op eigen terrein. (langs de ingang naar de achterkant van het gebouw rijden!)

Voor meer info over mijn energetische energieën lees op de pagina over mij – Annemie –
Een samenvatting staat hieronder.

In 2004 ben ik met de wereld van energie geven in aanraking gekomen en heeft het mij niet meer losgelaten. Na mijn Reiki ervaringen ben ik verder gegaan dit in de praktijk te gebruiken en mij er in te verdiepen. Veel cursussen en opleiding heb ik in de loop van de jaren gedaan om mij er verder in te bekwamen; in het werken met energie. Hierdoor heb ik mij kunnen ontwikkelen en heb zo mijn eigen vorm gevonden van het werken met energie en therapievormen met energie.

Mijn ontwikkeling gaat nog steeds door, ik merk dat de energie van de healingen die ik mag geven steeds sterker wordt en dat de healing steeds sneller gaat.

In een behandeling breng ik zowel alle auralagen als chakra’s in balans.
Een mooie ontwikkeling is dat tijdens de massages die ik geef, helende energie mee stroomt en dat de gemasseerde na een massage al zijn chakra’s en auralagen weer in balans heeft. Zo is de combinatie van healing en massage ontstaan.

Ik merk dat de spirituele wereld mij steeds meer steunt en leert. Ik ben niet degene die geneest, nee ik ben slechts het medium. De energie- en lichtwereld werken samen met mij. Ik ben slechts het doorgeefluikje van hun helende energieën.

Elke dag ben ik dankbaar dat ik met engelen mag samenwerken om mensen weer in hun kracht te zetten en weer te laten stralen. Alles wat zich achter de wereld van het zichtbare en tastbare bevind heeft mijn interesse. In mijn ontdekkingstocht heb ik veel mooie ervaringen mogen hebben met engelen en helende energieën.

In mijn werk vraag ik altijd bescherming van de engelen en andere wezens uit de spirituele lichtwereld, zodat ik gegarandeerd ben van het doorgeven van zuivere energie.

zie ook mijn facebookpagina Energetische therapie en coaching

.

.

Annemie Kramer, Kristal van Licht, het adres voor healing, energetische behandeling, energetische therapie, polyenergetische therapie, edelsteen therapie, energetische massage, Lomi-lomi massage, edelstenen en mineralen, sieraden van edelstenen en mineralen, kristallen, spirituele winkel voor Nederland, Noord-Nederland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Friesland, Groningen, Hoogeveen, Hollandscheveld, Zwolle, Kampen, Emmeloord, Lelystad, Apeldoorn, Deventer, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Nunspeet, Hattem, Giethoorn, Dedemsvaart, Ommen, Heino, Raalte, Hardenberg, Nijverdal, Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Steenwijk, Lelystad, Meppel, Dwingeloo, Zuidwolde, Wolvega, Heerenveen, Sneek, Drachten, Leeuwarden, Roden, Assen, Beilen, Coevorden, Emmen, Klazienaveen, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Hoogezand-Sappemeer, Appingedam, Delfzijl, Bad Nieuwe Schans.