Spiritueel café

ohm_banner (2)

Elke vierde dinsdag in de maand organiseer ik een Spiritueel café in spiritueel centrum -Kristal van Licht-
Elke keer een ander thema. Geregeld een mini-workshop, vaak beginnen wij met een meditatie vooraf of doen een groepshealing aan het eind. Een ding is zeker, het is elke keer anders!

De avonden beginnen om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45
Kosten voor deze avond zijn €7,50
Dit is incl koffie/thee/water, koekjes, 2 (alcoholische)consumpties en knabbels.

Het adres is Het Haagje 109, Hoogeveen

Je kunt je vooraf opgeven maar dat is niet verplicht (wel makkelijk ter indicatie hoeveel mensen er komen)
Maar het is geen enkel probleem als je zonder aanmelding vooraf komt binnen lopen.

Kijk op de agenda van deze site voor de eerstkomende datum of klik hier
facebookpagina Spiritueel café -Kristal van Licht-

sep
29
ma
Leer in één avond de Sirius Energie Methode
sep 29 @ 20:00 – 21:30

Tijdens deze cursus wordt uitleg gegeven over de methode en de  manier waarop de energie aan jezelf en anderen kan worden gegeven of gestuurd. Je krijgt van mij persoonlijk een energieoverdracht, waarna je gelijk aan de slag kunt met deze energie om mensen, dieren, situaties, voeding e.d. energie te sturen. De energie heeft een helende werking die zowel mentaal als fysiek kan bijdragen aan het welbevinden van mensen en dieren.

Kenmerken van de Sirius Energie Methode zijn dat het een zeer hoge trilling heeft en dat een volledige behandeling kan worden gegeven in maximaal 30 seconden en dat het relatief goedkoop is om te leren en iedereen het eenvoudig kan leren.

Een behandeling met de Sirius Energie op afstand is altijd gratis.

Wilt u de energie gedurende enkele weken gratis ontvangen, stuur mij dan een e-mail met uw voor en achternaam of een foto. Wilt u het ontvangen voor uw huisdier stuur me dan een foto.

Voor verdere info over deze cusus kunt u me altijd bellen: 06-52533962

apr
28
di
Reading met medium Bert van Beek
apr 28 @ 19:30 – 22:30

Reading met paragnost/medium Bert van der Beek (bekend van het tv-programma -Het zesde zintuig-)

Voor een groepje van maximaal 10 deelnemers organiseren Bert en ik, Annemie, dinsdag 28 april een avond in mijn praktijk -Kristal van Licht- Voor alle deelnemers wordt uitgebreid de tijd genomen persoonlijke en minder persoonlijke vragen te laten beantwoorden door Bert.

Door zijn kontakt met Hogere Wezens wordt antwoord gegeven op vragen en worden inzichten doorgegeven omtrent heden, verleden en toekomst. Dit kan zijn over persoonlijke vragen, zakelijke vragen, spirituele ontwikkeling, overledenen, enz.

Mensen die een vraag hebben van een overleden iemand kunnen een foto meenemen. Heb je een vraag over iemand die niet aanwezig kan zijn deze avond, dan eveneens een foto meenemen. Je zult echter wel toestemming moeten hebben van de persoon in kwestie.

Wij beginnen exact om 19.30 inloop vanaf 19.10 en mogelijkheid om koffie of thee te drinken. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 22.30

Aanmelden per mail info@kristalvanlicht.nl Tijdig reserveren aangeraden, vol = vol

Deelname €15 euro pp (inclusief koffie en thee)

mei
2
ma
Sirius Energie workshop Almelo
mei 2 @ 20:00 – 22:00

Sirius Energie workshop

— Leer in één avond Sirius Energie te geven! —

Op verzoek andere data en plaatsen mogelijk. Misschien wel bij jou thuis of bij jou in de buurt! Neem hierover contact op met mij, Annemie!
Kun je deze data niet dan is er de mogelijkheid deze workshop individueel te volgen.

Komende data voor Sirius Energie workshops:
-Hoogeveen-
maandagmiddag 9 mei 13.30 uur

De Sirius Energie Methode(SEM) is door iedereen in één avond te leren! Een workshop bestaat uit twee delen, uitleg van mogelijkheden en achtergronden en het tweede deel, een energie-overdracht die er voor zorgt dat het bij de cursisten wordt geactiveerd.

Kenmerken van de Sirius Energie Methode zijn:
– krachtige werking
– korte behandeltijd, max. 30 seconden
– eenvoudig door ieder mens zelf te leren (in 1,5 uur)
– direct toepasbaar na het volgen van een sessie
– veel mogelijkheden
– blijft je hele leven zijn werking behouden
– behandelingen met SEM zijn altijd gratis
– lage kosten om het te leren (slechts 35 euro)

Tijdens deze avond leer je hoe je deze energie aan jezelf en anderen kan geven of sturen. Je krijgt van mij persoonlijk een energieoverdracht, waarna je gelijk aan de slag kunt om deze energie te sturen aan mensen, dieren, situaties, voeding ect.
Sirius Energie heeft een helende werking die, zowel mentaal als fysiek, kan bijdragen aan het welbevinden van mens en dier.

Kenmerkend voor de Sirius Energie is dat het een zeer hoge trilling heeft, in 30 seconden een volledige behandeling kan worden gegeven, dat het eenvoudig en relatief goedkoop te leren is.

Een behandeling met de Sirius Energie op afstand is altijd gratis.

Wil je Sirius Energie gedurende enkele weken gratis ontvangen, stuur mij dan een e-mail met jouw voor- en achternaam of een foto. Wil je het ontvangen voor een huisdier stuur me dan een foto.

Voor meer info http://kristalvanlicht.nl/
of wordt lid van de facebook groep -Sirius energie-
https://www.facebook.com/groups/Siriusenergie/?fref=ts
Wil je je opgeven voor deze workshop? Aanmelding via email is hiervoor noodzakelijk en gaat via info@kristalvanlicht.nl

Wil je deze energie persoonlijk ervaren of even een persoonlijk gesprek met mij hebben, kom dan langs in mijn Spirituele winkeltje -Kristal van Licht- Bouwmeesterstraat 62, Hoogeveen https://www.facebook.com/spiritueelwinkelen/?fref=ts

Voor meer info over deze workshop/energieoverdracht kun je mij altijd mailen of bellen (06-52533962)

In 2012 werd de Sirius Energie Methode ontwikkeld. Tijdens meditaties werd informatie van Hogere Wezens doorgegeven aan Bert van der Beek: Over hoe de energie toegepast kan worden, hoe het aan anderen kan worden overgedragen om het zelf te gebruiken en wat men er allemaal mee kan doen.

De methode past in de Nieuwe Tijd, waarin we leven sinds 2012. De energie is snel, van een zeer hoge trilling en kent toepassingen zonder grenzen, zowel in mogelijkheden als in afstand. Iedereen kan het leren, ongeacht aanleg of opleiding. Ieder mens heeft de mogelijkheden al in zich. De energie-overdracht zorgt ervoor dat deze actief wordt, waarna het de rest van je leven actief blijft.

-Magnetiseren als aanleg of gave-
Er zijn mensen met een aanleg om energie te geven. Ze worden hiermee geboren en als zij deze gave gebruiken worden zij vaak magnetiseur of strijker genoemd. Het is bekend dat velen hun eigen energie daarbij aan de cliënten geven om hen te helpen. Zij putten zichzelf uit wat zulke ernstige vormen kan aannemen dat zij er ziek van worden. Dat is te voorkomen door niet je eigen energie te gebruiken, maar door te leren hoe je energie uit het universum kan gebruiken.

-Voorlopers van SEM-
Sinds de jaren 80 van de 20e eeuw zijn diverse vormen van energiewerk over de wereld verspreid. De meest bekende is Reiki, daarna kwamen vele nieuwe vormen. Veel dure cursussen en vervolg-opleidingen waren nodig om alles te leren. Een ander kenmerk is, dat de energie-behandelingen door een therapeut worden gegeven, meestal tegen betaling van een behoorlijke vergoeding, logisch want het kost veel tijd. Meestal zijn veel vervolg-behandelingen nodig. Door de hoge kosten om het te leren is het aantal therapeuten altijd beperkt gebleven.

-De Sirius Energie Methode is onderscheidend-
De behandelingen worden altijd op afstand gegeven, zodat het bezoeken van een therapeut niet meer nodig is. De behandelingen zijn altijd gratis.

De kosten om het te leren zijn laag, er zijn ook geen dure vervolg-opleidingen. Het wordt direct in één sessie geleerd en door het open systeem kun je zelf nieuwe toepassingen toevoegen of onderzoeken.

Eerst aan iemand vragen om een gratis behandeling te krijgen is een mooie introductie. Het doel is echter dat je zelf verantwoording neemt voor eigen gezondheid en welbevinden. Er is voor de energie-behandeling geen therapeut meer nodig. Iedereen leert het zelf en kan het aan zichzelf, de familie, vrienden of collega’s geven en hen over deze methode informeren.
Door het zelf toe te passen zul je merken wat allemaal mogelijk is. Regelmatig zullen mensen melding maken van een verbetering van hun gezondheid of welbevinden. Daarnaast zijn er nog extra toepassingen, die in vele situaties kunnen helpen.

-Verspreiding over de wereld-
Om het over de wereld te verspreiden zijn vele docenten nodig die groepjes mensen gaan opleiden. Door zelf een groepje van minstens 10 (NL) of 20 (Europa) mensen te verzamelen, die SEM willen leren, kan degene die het organiseert er zelf gratis bij zijn om het te leren.
Als je Sirius Energie docent wil worden kan dat!
Van de 10 mensen die het leren, leert de ervaring dat er wel één is die docent wil worden. Degene die docent wil worden, verzamelt een groepje van 10 mensen, die SEM willen leren. Tijdens die sessie is de toekomstig docent toehoorder, ter voorbereiding van het docent worden. Vervolgens wordt een licentie-overeenkomst gesloten met Direct Centre om les te mogen geven in Nederland. De docent krijgt de opleiding gratis én voor 10 mensen materiaal om zelf les te geven.
Een docent die mensen in een ander land kent kan toestemming krijgen om daar groepen mensen te gaan opleiden. Voor wie toch al naar dat land gaat, kan op deze manier een deel van de reiskosten terug verdienen.

-Geld is niet het doel-
Er zijn geen investeringen nodig, alleen de moeite om mensen bij elkaar te brengen. De aanpak van de Sirius Energie Methode is niet gericht op geld verdienen, maar op het verspreiden van deze methode. Het is betaalbaar voor iedereen en wie geen geld heeft kan een groepje vormen en er zelf gratis bij aanwezig zijn.
Het lesgeven is geen baan of beroep, je krijgt ook geen diploma’s of certificaten. Wel is het een mooie bijverdienste die veel voldoening geeft!

©kristalvanlicht
http://www.directcentre.nl/